بهشت پنهان

اولین ماهنامه رسمی بخش برزک

بهشت پنهان

اولین ماهنامه رسمی بخش برزک

مصاحبه

چهره های برگزیده برزک

حجه الاسلام والمسلمین جناب آقای مرتضی جعفرپور

بیوگرافی

متولد: سال 1353 در برزک محله کارگاه

تحصیلات: کارشناسی ارشد علوم حوزوی

متأهل و دارای 2 فرزند

ساکن تهران

سوابق اجرایی و فرهنگی

-        امور آموزشی و روابط عمومی حوزه ی علمیه آیت الله یثربی

-        شرکت در درس خارج فقه مقام معظم رهبری

-        معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان

-        معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبایی تهران

-        معاون اداره ی کل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور

-        مدیر کل فعالیت های متمرکز نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور

-        مدرس معارف اسلامی در دانشگاه

-        کارشناس فرهنگی مذهبی اجتماعی برنامه های صدا و سیما

-  روحانی مبلغ اعزامی از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در کشورهای ارمنستان امارات هند هلند مکزیک و...

-        روحانی کارون های زیارتی حج و عمره و عتبات

بارها شنیده بودیم یکی از فرزندان خطّه برزک که توانسته است افتخاری برای شهرمان باشد، در سطح دانشگاههای کشور همچنین عرصه های فرهنگی مانند: صدا و سیما و امور تبلیغی داخل و خارج از کشور صاحب موفقیت های خوب و چشم گیری بوده و سری توی سرها درآورده تعطیلات آخر هفته بود که برای گفتگوی خومانی و صمیمانه فرصت را مغتنم شمردیم و به سراغ ایشان رفتیم.

ایشان را از آغاز انتشار ماهنامه ی بهشت پنهان مطلع ساختیم. و با ابراز خرسندی از گفتگوی با ما به گرمی استقبال نمودند. آنچه که می خوانید ماحصل گفتگوی ما با ایشان است.

ضمن تشکر از شما برای پذیرش این مصاحبه لطفاً خودتان را برای خوانندگان بهشت پنهان معرفی کنید؟

با تشکر از عنایتی که فرموده اید و همچنین تشکر ویژه ای از دست اندرکاران این ماهنامه که به حق خلأ وجود یک نشریه را در شهر برزک پر نموده با افتخار در خدمت شما هستم. مرتضی جعفرپور هستم. افتخار دارم که در سال 1353 در محله کارگاه البته محدوده ی معروف به سر تخته کارگاه در خانواده ای مذهبی و معمولی به دنیا آمدم. دوران کودکی و ابتدای راهنمایی را با شور و شیطنت های خاص آن برهه در برزک سپری کردم. هنوز که هنوز است به خاطر خیلی از شیطنت های آن زمان از خیلی از هم محله ای ها شرمنده هستم بعد از دوران راهنمایی علی رغم باور دوستان و همدوره ای ها به لطف الهی و با راهنمایی یکی از دوستان موثر در زندگی شخصی ام تحصیل در حوزه ی علمیه قم را برای ادامه مسیر زندگی ام انتخاب نمودم. که بی شک این آغاز و انتخاب نقطه ی عطفی در زندگی حقیر بوده است با این توصیف پس از چند سالی تحصیل در حوزه ی علمیه قم به کاشان برگشتم ضمن تحصیل در حوزه مقطع دبیرستان را هم به صورت شبانه ادامه داده و به پایان رساندم با بازگشت به کاشان به عنوان یک طلبه کم کم وارد عرصه های سیاسی و اجتماعی شدم. از بهترین افتخارات من در این دوران نزدیک شدن به شخصیت جامع و کامل، استاد اخلاق و سیاست مرحوم آیت الله یثربی نماینده ولی فقیه و امام جمعه محبوب وقت در کاشان بود. تلّمذ در محضر چنین شخصیت جامعی باعث شد تا هر روز انتظار من از خود و جامعه ی اطراف ام بیشتر از قبل شود. و هیچ گاه به وضع موجود اکتفا نکنم. به همین جهت همزمان باتکمیل سطح حوزه اشتغالاتی نیز داشتم. اما با توجه به آنکه احساس می کردم یک روحانی زمانی می تواند موفق و موثر باشد که با قشر زنده و تأثیر گذار جامعه یعنی قشر جوان سر و کار داشته باشد. برای رسیدن به این هدف بهترین عرصه را دانشگاه تشخیص داده و به حمد الله موفق شدم با آغاز فعالیت در نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه کاشان پای در عرصه جدیدی بگذارم. با جابه جایی هایی هم که بعداً صورت گرفت. این توفیق تا فعالیت در عرصه دانشگاههای کشور از طریق مشاغلی که در دفترمرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور به حقیر محول شد ادامه یافت. از آنجا که روحیه عدم اکتفا به وضع موجود همچنان در وجودم بود سعی نمودم تا برای انجام وظایف تبلیغی و فرهنگی به عنوان یک طلبه در عرصه های دیگری همچون اعزامهای تبلیغی، فرهنگی، به خارج از کشور در مقاطع مختلف، خدمت گذاری به زائرین بیت الحرام و عتبات عالیات در قالب روحانی کاروانهای زیارتی ور ارتباط مستقیم فرهنگی و مذهبی با مردم خوب ایران اسلامی از طریق برنامه های زنده ی رادیو و تلویزیون نیز قدم بگذارم. که امیدوارم با توفیق الهی و دعای خیر همشهریان عزیز این توفیقات از این کمترین سلب نگردد.

توصیه ی شما به جوانان چه می باشد؟

توصیه من به عنوان یک طلبه که تمام وقت خود را با جوانان سپری می کنم این است که وقت تنگ است و فرصت اندک و آنچه که در این فرصت اندک هر لحظه بر شتابش افزوده می شود. رشد علم و تکنولوژی است. اکتفا کردن به نُه ماهه ی پر تعطیلات مدرسه و دانشگاه و حتی حوزه برای چیزی شدن اشتباهی غیر قابل جبران است. برای جوانان امروزی به نظر من فرض است که از تمامی لحظات عمر گرانمایه خویش در زمینه هایی مثل کسب  یک هنر، یک زبان خارجه آموزش کامپیوتر و ... استفاده نمایند. جالب است برای شما بگویم در اکثر کشورهایی که به آنها مسافرت داشته ام تسلط به حداقل یک زبان یا دو زبان زنده دنیا در کنار زبان مادری برای یک دانشجوی مقطع کارشناسی امری عادی است حال سوال اساسی این است که چند درصد از دانشجویان و طلاب ما به یکی از زبانهای زنده ی دنیا مسلط هستند آیا وقت آن نرسیده از فرصت هایمان بهتر استفاده کنیم. اگر قرار است مادر پایان چشم انداز 20 ساله، کشور اول منطقه از نظر علمی باشیم حرکت پرشتاب به سمت یاگیری در خارج از زمانهای معمول مدرسه و دانشگاه باید در دستور کار همه ی افراد و مجموعه های فرهنگی و آموزشی قرار گیرد. و لذا عاجزانه از شما بهشت پنهانی ها هم تقاضا می کنم آشکارا به فرهنگ سازی در زمینه مطالعه و یادگیری مبادرت ورزید.

با توجه به این دغدغه و توصیه ارزشمندی که فرمودید چه کسانی را برای تأثیر گذاری در این عرصه موثر می دانید و چه توصیه ای به آنها دارید؟

در این عرصه همگان باید احساس مسئولیت کنند، پدر و مادر، معلم و روحانیون و اساتید دانشگاهها و ... نقش غیر قابل انکاری دارند امروز دیگر نباید مساجد فقط محلی برای اقامه ی نماز جماعت باشند. مساجد و حسینیه های ما باید کانوی برای فرهنگ سازی در زمینه ی مطالعه و یادیگری و بروز نمودن اطلاعات مردم باشند.

ببخشید شما موفقیتتان را مدیون چه عواملی می دانید؟

اولاً بدون هیچ تعارفی به همه ی توفیقاتی که داشته ام خودم را انسان موفقی نمی دانم چرا که واقعاً می بایست با تلاش و الگو گیری هرچه بهتر، توفیقات بیش از این کسب می نمودم. اما بی شک اگر توفیقی هم بوده آن را مدیون لطف الهی، راهنمایی ها و دعا های خیر والدین و شاگردی نمودن در محضر انسان های خودساخته و دارای روح بزرگ می دانم.

در خصوص موفقیت های شخصی ام تکه کلامی هم دارم که همیشه آن را تکرار می کنم و آن این که موفقیت های خود را بیشتر از آن می دانم که همیشه گوش خوبی بوده ام.

شنیده ایم که شما برای ارتباط با جوانان وب سایت شخصی نیز دارید آیا ممکن است آن را هم برای خوانندگان بهشت پنهان معرفی کنید؟

خواهش می کنم همیشه در سخنرانی ها و سمینارها با جوانان عزیزی  مواجه بوده ام که خواستار پل ارتباطی با افرادی که احساس می کردند می توانند در زندگی آنها موثر باشند بوده اند. لذا به این فکر افتادم تا با طراحی وب سایتی به نام دلنوشته در صدد رفع این خلاء برآیم. به حمد الله تا کنون هم پل ارتباطی خوبی بین حقیر و جوانان علاقمند بوده و هست و باعث افتخار خواهد بود که جوانان برزکی هم با مراجعه به این وب سایت ما را از نظرات ارزشمند خودشان بهره مند کنند.

آدرس دقیق وب سایت: WWW.Delneveshteh.com

از این که زمان ارزشمند خود را در اختیار ما گذاشتید بسیار سپاس گزارم.

من هم مجدداً از همه بهشت پنهانیها و شما که زحمت این گفتگوی صمیمانه را تقبل نمودید متشکر و سپاس گزارم و امیدوارم هر ماه شاهد هرچه بهتر و پربارتر شدن نشریه شما باشیم انشاءالله

هما شفیعی

نظرات 3 + ارسال نظر
علی سه‌شنبه 23 مهر‌ماه سال 1387 ساعت 08:58 ق.ظ

انشاالله ایشان وهمه برزکیهای برگزیده موفق باشند

حمیده شنبه 27 مهر‌ماه سال 1387 ساعت 04:05 ب.ظ

بیان موفقیتهای بچه برزکیها حرکت قشنگ وپسندیده ای است ادامه دهید.باتشکر

از لطفی که در حق بهشت پنهان دارید تشکر می کنیم
دوست داریم از کمکهای شما هم استفاده کنیم
وعده ما جمعه ها ساعت 10 الی 12 صبح - حسینیه کارگاه
صادقی

احمد(برزکی مقیم اصفهان) جمعه 27 دی‌ماه سال 1387 ساعت 10:39 ب.ظ

سلام این حاج آقای برزکی رو تا حالا ندیده بودم ونمی شناختم تا اینکه عاشورای امسال تو زیارت برزک سخنرانی رودیدم که واقعا مردم وجوونا رو خیلی جذب کرده بودوقتی پرسیدم ایشون کیه وکجاییه گفتند حاج آقا جعفرپوره وبرزکیه به خودم بالیدم که برزک هم چنین سرمایه هایی داره امروزم که تووبلاک شما به این مصاحبه برخوردم وبا سوابق ایشون آشنا شدم خیلی برام جالب بود . از کار قشنگی که کرده اید ممنونم گرچه ظاهرا مال خیلی وقت پیشه..از ایشون بیشتر استفاده کنید. (ببخشید کامنت را به اشتباه در مطلب بعد از مصاحبه گذاشته بودم)

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد