«سفیران خدمت» کاری است ابتکاری که مردم بخش های مختلف شهرستان کاشان برای اولین بار است شاهد چنین گردش کاری از سوی دولتمردان خود می باشند. در این مقال بر آن نیستیم نه« به به» و «چه چه» کنیم و نه تمامی این کار را زیر سوال برده و به کلی منکر محاسن آن شویم. بلکه تمام تلاش خود را به کار برده تا معایب و محاسن آن را به دور از غرض ورزی و سیاسی کاری مکتوب کرده تا کمکی باشیم برای همه دوستانی که در فکر و ذکر شان چیزی نیست جز خداوند متعال.
سفیران خدمت در تاریخ 14 آبان ماه 1386 به برزک آمدند و مشکلات را بررسی کرده و مصوباتی داشتند و امسال در آذرماه 87 برای دومین بار آمده تا از روند اجرایی آن با خبر شده و راه و چاره ای برای مشکلات جدید بیندیشند.
در رابطه با مخابرات مصوباتی که در سفر اول صورت گرفت عبارت بود:
1- مقرر گردید اداره مخابرات کاشان ظرف پانزده روز خط تلفن پمپ بنزین را نصب نماید
2- مقرر گردید اداره مخابرات کاشان چنانچه هر خط تلفن کمتر از هشت ساعت بعد از قطع برق مشکل داشت با اعلام تلفنی باطری آن را تعویض نماید
3- مقرر گردید اداره مخابرات کاشان بررسی کامل فنی برای عیب یابی شبکه مخابراتی انجام و چنانچه مشکلی غیر از بوق زمان پیک دارد ظرف یک ماه برطرف نماید
4- مقرر گردید اداره مخابرات کاشان یکپارچه سازی مشترکین تلفن ثابت را تا پایان سال جاری همراه با افزایش کیفیت آن و سیستم نمایشگر تمامی مشترکین انجام دهد.
5- مقرر گردید اداره مخابرات کاشان افزایش ظرفیت BTS تلفن همراه را در شش ماهه اول سال ۸۷ انجام دهد
6- مقرر گردید اداره مخابرات کاشان چاپ دفترچه راهنمای تلفن را پس از اجرای اصلاح شماره های تلفن سراسر کشور انجام دهد
در رابطه با مشکل پمپ بنزین هر چند بعد از پی گیری هایی که از سوی اشخاص و ارگانهای مختلف صورت گرفت نهایتاً کار به نتیجه رسید ولی کار به جایی رسید که دو ماه بعد از این جلسه «شهردار برزک» زبان به انتقاد از مخابرات گشود:
«شهردار شهر برزک از عدم همکاری اداره مخابرات کاشان در زمینه نصب دستگاه کارت خوان برای پمپ بنزین این شهر انتقاد کرد. مهندس اشرفی گفت: پمپ بنزین شهر برزک توسط بخش خصوصی احداث و در مراحل پایانی قرار دارد ولی عدم تجهیز سیستم مخابراتی برای نصب دستگاه کارت خوان تنها مشکلی است که برای راه اندازی این پمپ بنزین وجود دارد.وی افزود: با وجود وعده داده شده اداره مخابرات کاشان در جلسه 14آبان ماه 1386 سفیران خدمت مبنی بر اینکه ظرف مدت 15 روز سیستم مخابراتی تجهیز و دستگاه کارت خوان در پمپ بنزین نصب می شودتا کنون هیچ?اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است و شهروندان برای تامین سوخت مورد نیاز خود با مشکل روبرو می باشند.»
شهردار شهر برزک یاد آور شد: «با توجه به مسافت 45 کیلومتری شهر برزک تا مرکز شهرستان کاشان و مباحث تبصره 13 ،شهروندان برزکی باید جهت تامین سوخت وسائل نقلیه خود فاسله 45 کیلومتری را طی نمایند که در این فاصله سهمیه سوخت وسایل آنها مصرف می شود»(سایت برزک)
در رابطه با رفع نواقص تلفن مشترکین کافی است به صورت تصادفی شماره ای از مشترکی در برزک گرفته شود و وضعیت تلفنی آن سوال شود.
در حالی که رئیس مخابرات در جلسه دوم سفیران خدمت اینگونه می گوید:
« با اعتبار 20 میلیون تومان کل باطری های سیستم تلفن های دبلیو ال ال را جایگزین کردیم و طبق بررسی هایی که در شهر به عمل آوردیم گزارشی را مبنی بر وجود خرابی نداشتیم»
و سوالی که مطرح می شود آن است چند باطری در شبکه وجود دارد و چند باطری خراب بوده است و باطری چه تلفن هایی تعویض صورت گرفته و مبنای این تعویض بر اساس چیست؟ مراجعه مشترک و یا مراجعه مخابرات؟
در رابطه با یکپارچه سازی نه تنها از وضعیت دو سوئیچی به یک سوئیچ تبدیل نشد بلکه در حال حاضر سیستم مخابراتی برزک دارای سه نوع سوئیچ می باشد. کابلی و دبلیو ال ال و جی اسم ام به گونه ای که رئیس شورای شهر برزک در جلسه سفر دوم سفیران خدمت گفت:
«در مورد یکپارچه سازی سیستم که مخابرات زحمت کشیدند و دستگاه آوردند و نصب کردند ولی تا الان به لحاظ مقاومتی که مردم کرده اند و ثبت نامی صورت نگرفته است، بحث روشن و شفاف نیست.خواهش می کنیم که به هر نحوی هست موضوع جمع شود تا انشاءالله سیستم مخابرات برزک هم یکپارچه گردد.»
سلوکی رئیس مخابرات در توضیح موارد فوق این گونه پاسخ داد:
«یک مورد که 50 درصد تحقق پیدا کرده و آن هم بحث یکپارچه سازی تلفن های شهر برزک است. در حال حاضر یک سایت جی اس ام را در شهر برزک نصب و راه اندازی کردیم و قول دادیم این سیستم را به صورت موازی می گذاریم کار کند و اگر مشکلاتی گزارش نشد و عیبی نداشت به مرور سیستم را برگردان می کنیم. و امیدواریم بحث یکپارچه سازی را در سال 88 تکمیل کنیم و این تعهدی را که در بحث مخابرات از سفر اول هنوز باقی مانده به امید خدا محقق کنیم»
« مورد دیگر الکترونیکی شدن بحث شهرداریهاست که با انجام یکپارچه سازی که درون شهر برزک انجام شود مشکل شهر برزک رفع خواهد شد(!!!!)»
اما در رابطه با دفترچه تلفن در سفر اول اینگونه مصوب شده است:
مقرر گردید اداره مخابرات کاشان چاپ دفترچه راهنمای تلفن را پس از اجرای اصلاح شماره های تلفن سراسر کشور انجام دهد.
و جواب رئیس مخابرات:
«بحث چاپ دفترچه راهنمای تلفن، در سال گذشته هم اشاره کردیم، خود شورا یا شهردار برزک فردی یا افرادی را معرفی کنند تا ما اطلاعات را در اختیار آنها قرار دهیم و بتوانند از طریق بخش خصوصی این کتاب چاپ شود که تا این لحظه کسی نه به مامعرفی شده و نه مراجعه شده است. اگر در واقع فردی یا دوستانی بودند ما آمادگی داریم که اطلاعات تلفن شهر برزک را در اختیارشان قرار دهیم و بتوانند در واقع کتاب راهنما را آماده کنند»
اما مصوبه های سفر دوم در رابطه با مخابرات:
1- اجرای فیبر نوری در 6 ماهه اول سال 88 توسط مخابرات
2- تاکید بر مصوبات قبلی که یکی تکمیل یکپارچه سازی تلفن های ثابت شهر تا 6 ماهه اول سال 88 توسط مخابرت و دیگری هم این که شهرداری با اعلام آمادگی نسبت به چاپ دفترچه راهنمای تلفن شهروندان تا پایان سال جاری انشاءالله اقدام بکند.
از دیگر مصوبات سفر اول اختصاص زمین به اداره های مختلف بود که در سفر دوم صحبتی از آن نشد:
1- مقرر گردید شورای اسلامی شهر پی گیری نماید تا ظرف چهار ماه یک قطعه زمین برای احداث ساختمان امور مالیاتی اختصاص داده شود و اداره امور مالیاتی نسبت به احداث آن اقدام نماید.
2- مقرر گردید شورای اسلامی شهر برزک پی گیری نماید یک قطعه زمین ۱۰۰۰ متری ظرف دو ماه جهت احداث ساختمان اداره آب و فاضلاب برزک در اختیار شرکت آب و فاضلاب کاشان قرار گیرد تا ظرف دو سال ساختمان آن مورد بهره برداری قرار گیرد.
3- مقرر گردید شورای اسلامی شهر برزک ظرف دو ماه زمین مورد نیاز برای احداث اداره گاز در برزک را تحویل اداره گاز کاشان نماید.
4- مقرر گردید شورای اسلامی شهر برزک پی گیری نماید یک قطعه زمین ظرف دو ماه برای احداث اداره برق برزک اختصاص تا اداره برق کار اجرایی آن را شروع نماید
درمانگاه:
رئیس شورا در جلسه سفر دوم سفیران در رابطه با درمانگاه گفت:
«درمانگاه شهر برزک 3 مشکل اساسی دارد و من فکر می کنم و خدمت معاون استاندار و فرماندار شهرستان کاشان عرض می کنم که اگر این جلسه سفیران خدمت امشب شهر برزک فقط یک مصوبه اجرایی داشته باشد و آن هم حل شدن مشکلات درمانگاه شهر برزک باشد واقعاً بزرگترین خدمت به شهر برزک شده:
1- دو پزشکه شدن درمانگاه شهر برزک که واقعاً مورد نیاز مردم است .
2- دومین مشکل درمانگاه آمبولانس درمانگاه است که ما الان میت را با الگانس حمل می کنیم در حالی که مریض را با یک پاترول مدل 71
3- سومین مورد درمانگاه شهر برزک بحث ساختمان درمانگاه است که 35 سال قدمت دارد و الان دیگر جوابگوی این مراجعات نیست
و اما مصوبه ای که در این ارتباط صورت گرفت:
مقرر شد جلسه راجع به مسائل مربوط به درمان و بهداشت برزک، با توجه به این که آقای دکتر افضلی هم تازه مشغول کار شده اند در شهر برزک با پیگیریی که آقای بخشداری خواهند داشت و آقای معظمی هم به نمایندگی از فرمانداری با حضور شورا و شهرداری و دستگاههایی که لازم است صورت گرفته و ان شاءالله تصمیم گیری لازم صورت گیرد.
میراث
در سفر اول در ارتباط با میراث مصوبه زیر شکل گرفت:
مقرر گردید اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان ظرف دو ماه موضوع استقرار یگان حفاظت و پایگاه میراث را برای شهر برزک به نتیجه برساند
ضمن این که این مصوبه عملی نشد در جلسه سفر دوم نیز صحبتی به میان نیامد.
اما در ارتباط با ورزش برزک در سفر اول مصوباتی داشتم که به شرح ذیل است:
1- مقرر گردید اداره آموزش و پرورش کاشان اجرت اجرای فنداسیون سوله چند منظوره دبیرستان شهدای برزک را بپردازد و مصالح مورد نیاز توسط شورای اسلامی شهر تامین و در سال ۸۷ اعتبار لازم برای تکمیل آن از طریق اداره آموزش و پرورش پیش بینی شود.
2- مقرر گردید اداره تربیت بدنی کاشان قاب سوله ورزشی برزک را تا پایان آذر ماه سال جاری به اتمام رسانده و در سال ۸۷ برای تکمیل آن در اعتبارات پیش بینی لازم به عمل آورد.
3- مقرر گردید فرمانداری کاشان (گروه برنامه ریزی) مبلغ چهل میلیون ریال برای اجرای فنداسیون و نصب قاب سوله ورزشی بسیج در برزک با شروع عملیات آن در اختیار پایگاه مقاومت بسیج قرار دهد.
سوله ورزشی بسیج که اثری از آن دیده نمی شود و سوله ورزشی دبیرستان شهدا حتی فنداسیون آن کار نشده و رها گشته است و سوله تربیت بدنی تا مرحله قاب سوله پیش رفته است. در این ارتباط رئیس شورا در جلسه سفر دوم سفیران گفت:
«سوله ورزشی دبیرستان شهدا طبق مصوبه قرار بود تا آخر سال 86 فنداسیون آن آماده و سال 87 قاب سوله نصب شود. چندین باری که پی گیری کردیم در آن قسمت شاید سه تا مسئول عوض شد و من با هر سه مسئول در ارتباط بودم، گفتند هیچ اعتباری در سرفصل اعتبارات نیست در حالی که در سرفصل اعتبارات 10 میلیون دیدیم و گفتند جابجا کردیم، مدرسه محدثه گذاشتیم، کجا گذاشتیم. ما می گوییم که آقا، بوروکراسی اداری خیلی قشنگ می شود جلوه داد ولی در میدان عمل چیزی برای گفتن نیست و ما یک متر فضای ورزشی در برزک نداریم و واقعاً این سوله نیاز به ?یک عنایت ویژه دارد که عملیاتی شود.»
و در جلسه سفر دوم در ارتباط با سوله های ورزشی مصوبه ای صورت نگرفت.
آب و فاضلاب
رئیس شورا در جلسه سفر دوم سفیران خدمت در این ارتباط گفت:
«خواهشی که از مدیر عامل محترم داریم این که یک تمهیدی بیاندیشند که ان شاءالله خط لوله ویشنگ تکمیل شود و ساخت مخزن هم به اتمام برسد و به گونه ای مشکل حل شود که ما شاهد این باشیم که شما اگر بروید بام برزک را مشاهده کنید روی تمام پشت بام های شهر برزک مخزن ذخیره آب دیده می شود و ان شاءالله شاهد این باشیم با وجود آب دائم در شبکه تمام مخازن برداشته شود»
و صحبتی که در این ارتباط شد به نوعی با حکم دادگستری در ارتباط با مشکل اداره و کشاورزان صادر شده بود در تناقضی آشکار بود:
اظهار نظر کارشناس دادگستری در مورد حفر چاه آب جهت تأمین آب مورد نیاز اداره آب برزک :
پس از کش و قوسهای فراوان بین اداره آب و کشاورزان برزک بر سر تأثیر حفر چاه بر میزان آبدهی قنات علیای برزک نظر کارشناسی مهندس محمد رضا نعیمی کارشناس رسمی دادگستری (مهندسی منابع آب به شماره عضویت 728 ) به این قائله پایان داد . در انتهای نامه مهنس نعیمی به رئیس شعبه اول بازپرسی کاشان چنین آمده است :
بر اساس تحقیقات و بررسیهای انجام شده و با توجه به مراتب فوق ، نظر به آبدهی و کیفیت خوب آب قنات علیا برزک ، منبع تغذیه و تأمین کننده آب قنات مذکور صرفاً از طریق ارتفاعات جنوبی حوضه آبریز قنات می باشد و چون محل پیشنهادی حفر چاه شرکت آبفای کاشان درحریم هیدروژئولوژی قنات علیا واقع است لذا در صورت حفر و بهره برداری چاه مورد نظر تأثیر سوء بر آبدهی قنات علیا خواهد داشت و باعث کاهش آب قنات می شود .
و صحبت فرماندار در این ارتباط:
«راجع به بحث خط انتقال آب نمی دانم مصوبه ای نیاز هست یا نه! یک مشکلی سر حفر چاه داشتند که می گویند آقای مهندس آماده حفاری بود و بالاخره باید یک طوری با تعامل بین اهالی و آب و فاضلاب مسئله حل و فصل شود.
بحث مخزن را هم وقتی نیاز بدانند و ببینند که بحث تامین آبش فراهم شد آن را هم پیگیری خواهند کرد. بالاخره آب و فاضلاب وظیفه خودش می دانند که بحث آب شرب مردم را حل کند. اما از طرفی باید یک همکاری هایی هم باشد. ما نمی گوییم و راضی نیستیم که چاه یا قنات کشاورزان آسیب ببیند و این را هم ما اصلاً نه توصیه می کنیم
نه راضی هستیم و نه موافقیم اما باید بیایند بنشینند در یک فضایی که ببینند بالاخره چه کار باید انجام داد و این را یک هماهنگی بشود.»
حتماً آقای فرماندار گزارشی که نشریه بهشت پنهان در شماره چهارم شهریور ماه در این ارتباط کار کرده بود ملاحظه کرده اند که یکی از راههای تامین آب بحث اصلاح شبکه می باشد که بیش از 60 درصد هدررفت آب را با خود به همراه دارد.
نانوایی ها
رئیس شورا در این ارتباط گفت: «یک دغدغه ای که واقعاً همه مردم به آن مبتلا هستند وضعیت نان برزک که اسفبار است. بعضی مواقع باید نشست گریه کرد به حال این وضعیت نان، یک روز من خدمت آقای قاضی رفتم و نان یکی از نانوایی ها را بردم و گفتم انصافاً این نان را انسان می تواند بخورد و ما می گوییم کیفیت نان را چه کسی باید نظارت کند. »
که بخشدار در این ارتباط گفت:
«یکی از نانوایی ها واقعاً مشکل دارد و بارها به ایشان تذکر دادیم و خودم بارها بازدید کردم و به ایشان در محل کارش تذکر دادم و جریمه نقدی شده، آردش قطع شده ولی متاسفانه روش کار خودش را عوض نمی کند. حالا بنا به هر دلیلی من به اعضای محترم شورا گفتم. در جلسه شورا مطرح شود و من نظرم این است که این آرد نانوایی باید قطع شود و آردش بین نانوایی های دیگر تقسیم شود ولی متاسفانه اعضا شورا در این زمینه با من همکاری نکردند و قرار شد مکتوب بنویسند مصوبه کنند و این کار نشد و بقیه نانوایی ها را خودم چند بار بازید کردم وا?عاً مشکل به آن صورت ندارند و تنها راهش این است که یک نفری که واقعاً انگیزه کار و خدمت به مردم داشته باشد بیاید تصدی نانوایی را به عهده بگیرد که این هم اگر که کسی معرفی شود من فردا صبح معرفی می کنم که ان شاءالله مشکل نانوایی مرتفع شود.»
فرماندار در این ارتباط گفت:
«بخشداری به هر حال به نیابت از فرمانداری نظارت بر امر نان را بر عهده دارد و می تواند سهمیه آرد کسی را قطع کند و می تواند تقاضا کند که سهمیه یکی به دیگری داده شود. بالاخره نان خوب باید دست مردم داده شود، دولت کیلویی 7 تومان و 5 ریال آرد را به دست نانوا می دهد دیگر انصاف نیست که نان را طوری دست مردم بدهند که تازه پشت سر دولت حرف زده شود. اگر نان نامرغوب پخت، آردش را کم کنید تا چشمش به راه بیاید و نان خوب دست مردم بدهد. البته در مقطعی آردی که داده می شد آرد یک مقداری مشکلات داشت و گندم خارجی بود و آن قوتی?را که بایستی می داشت نداشت. البته نه به آن میزانی که بعضی از نانواها نصف نان سوخته و نصف نان خمیر دست مردم می دادند.
مصوباتی که در رابطه با اداره برق بود در سفر اول سفیران خدمت عبارت بودند از :
1- مقرر گردید اداره برق کاشان نسبت به نصب پنجاه عدد چراغ لاک پشتی تا دهه فجر و یکصد عدد آن تا سه ماهه اول سال 87 اقدام نماید.
2- مقرر گردید اداره برق کاشان و شهرداری برزک مشترکاً نسبت به نصب پایه تلسکوپی به طول 5/1 کیلومتر بعد از احداث بلوار ورودی در سه ماهه اول سال 87 اقدام نمایند.
3- مقرر گردید اداره برق کاشان نسبت به رفع اشکال افت ولتاژ برق برزک تا دهه فجر سال جاری اقدام نماید.
4- مقرر گردید اداره برق کاشان نسبت به تعویض بیست پایه برق تا پایان سال جاری و مابقی را در شش ماهه اول سال 87 انجام دهد.
که در جلسه سفر دوم سفیران خدمت صحبتی از آن نشد.
طبق مصوبه رئیس جمهوردر سفرهای استانی : «ما تصمیم خواهیم گرفت که بزرگراه محور راوند-ورکان عملیاتی شود»و رئیس شورا در این ارتباط گفت:«این محور همانطور که مستحضرید محور بسیار حادثه خیزی هست. روایتی شنیدیم که اتوبان، بزرگراه یا آزاد راه محور ورکان راوند، ولی آنچه که الان مشاهده می شود بزرگراه نیست، آزادراه نیست، این تعریض است. البته حتی در محوری که تعریض شده است، خیلی راحت می شود بعضی از پیچها را ادغام کنی و یک محور تقریباً صاف و مستقیم ایجاد شود...»و فرماندار در این ارتباط گفت:
«آقای مهندس شقایقی و بخشداری برای اصلاح پیچهایی که در طرح تعریض جاده وجود دارد پی گیری کنند. ببینید اینجا بحث بزرگراه باز شد اما آمدند شمارش کردند تعداد خودرویی که از این مسیر عبور می کند و گفتند که با توجه به کمی ترافیک نمی تواند بزرگراه در آن تعریف شود اما با یک راهکارهایی طرح را به عنوان ساماندهی سه راه سوک چم در اعتبارات سفر ریاست محترم جمهوری اسلامی قرار گرفت و الان اداره راه استان پی گیر است که این مسیر را به عنوان راه کاشان – موته – گلپایگان مطرح کند تا اعتبارات بهتری را برایش بگیرند و خوشبختانه?امسال هم بیش از یک میلیارد تومان اعتبار برایش گذاشته اند ولی پروژه همانطور که گفته شد بیش از چند میلیارد می خواهد.
نهال
یکی از مصوبه های جلسه سفر اول سفیران خدمت در رابطه با شهرداری عبارت بود از:
مقرر گردید اداره منابع طبیعی کاشان تعداد 2000 اصله نهال برای توسعه فضای سبز شهر برزک در اختیار شهرداری قرار دهد.
اطلاعی به ما نرسید که عملی شد و یا خیر ولی شهردار در ز مصاحبه ی خود با بهشت پنهان بیان داشت که سرانه فضای سبز شهر برزک بیش از استاندارد معمول است.
و در جلسه سفر دوم سفیران خدمت باز مصوبه ای در این ارتباط داشتیم:
مقرر گردید یک هزار اصله درخت توسط منابع طبیعی اختیار شهرداری برای فضای سبز تا اسفند ماه سال جاری قرار گیرد.
یکی دیگر از مصوبات سفر اول سفیران در رابطه با مسکن و شهرسازی بود:
مقرر گردید نمایندگی مسکن و شهرسازی کاشان با توجه به تحویل زمین های ملی از طرف اداره منابع طبیعی کاشان به آن سازمان کل مسئولیت حفظ و حراست آنها را به عهده گرفته و در این خصوص اقدامات لازم را انجام و در صورت هر گونه تعرض برابر مقررات اقدام نماید.
محمد عسلی در این ارتباط در جلسه سفر دوم سفیران خدمت گفت:
«دیگر ما از واژه زمین خواری استفاده نمی کنیم و از این پس از واژه تعرض به اراضی ملی، اراضی عمومی و اموال بیت المال استفاده می کنیم. ما پارسال گفتیم، در طول سال هم گفتیم که متولی زمین های برزک کیست، چه کسی باید بیاید این زمین ها را دست رویش بگذارد و بگوید که اگر یک سانتی متر جلو رفتی مال بیت المال است، خبری نشد. گفتند آقا مسکن و شهرسازی است، ما مسکن و شهرسازی و نماینده محترمشان را در شهرستان کاشان، یک بار فقط در شهر برزک دیدیم که برای طرح مسکن مهر آمده بودند.
طبق اطلاعات ناقصی که ما داریم در روستاها بنیاد مسکن می آید با توجه به این که نهاد اجرایی ندارند، زمین واگذار می کند و طرح های توسعه ای می دهند. کارهایی که شهرداری انجام می دهد در روستاها؛ بنیاد مسکن انجام می دهد. ما اخیراً متوجه شدیم دوازده سیزده هکتار از اراضی برزک تحت تملک بنیاد مسکن است. زمانی که بنیاد مسکن در روستا برزک فعالیت داشته این زمین ها را ضبط کرده و اخیراً هم مشغول رایزنی هستند که این دوازده سیزده هکتار را به سقف 27 هکتار برسانند و ثبت کنند. واقعاً فلسفه حضور بنیاد مسکن در شهر برزک چیست؟ که?دست شهرداری را بسته و شهرداری هیچ کاری نمی تواند بکند.»
که در جلسه سفر دوم سفیران در این ارتباط صحبتی نشد.
جهاد کشاورزی
مصوبه دیگری که از سفر اول انجام نشده بود و در این جلسه صحبت نشد عبارت بود از شرکت تعاونی نابر:
در حالی که در مصوبه سال قبل آمده است:
- مقرر گردید جهاد کشاورزی کاشان نسبت به پی گیری تاسیس شرکت تعاونی تولیدی کشاورزی کوثر برزک تا دو ماه آینده اقدام نماید.
و مصوبه ای که در جلسه سفر اول سفیران تصویب شد و سه بار عملی گردید کانال بتنی 1800 متری بود که هنوز آبی از آن عبور داده نشده است در مصوبه سال قبل آمده است:
- مقرر گردید جهاد کشاورزی کاشان نسبت به اتمام کانال بتنی 1800 متری بین مزارع تا دو ماه آینده اقدام نماید.
به این صورت که به محض تصویب توسط پیمانکار اجرایی گردید و به علت این که در یخبندان کار شده بود مجدد در ابتدای بهار قسمت اعظم آن تراشیده و تعویض و یا تعمیر صورت گرفت. و مرحله سوم زمانی بود که شهرداری اقدام به جدول کشی کنار خیابان ها کرد و چون قسمت زیادی از دیواره کانال با جدول تداخل پیدا می کرد مجدد دیواره کنده و با کارگذاشتن جدول تعمیر نهایی صورت گرفت.
و همچنین در مصوبه سال قبل آمده است:
- مقرر گردید جهاد کشاورزی نسبت به اتمام بند آسیاب تا پایان سال جاری اقدام نماید.
رئیس شورا در این ارتباط در جلسه سفر دوم سفیران خدمت گفت: «این بند قرار بود طبق مصوبه تا پایان سال گذشته تکمیل شود ولی نمی دانم چه موانعی است که حدود چهار پنج ماه است کار آن خوابیده است.»
که در جلسه سفر دوم سفیران خدمت صحبت در این ارتباط صورت نگرفت.
در ادامه جلسه امام جمعه شهر برزک به صحبت پرداختند. ایشان در بخش هایی از صحبت خود گفتند:
«مردم و مسئولین باهمدیگر بنشینند و مشکلات خودشان و تواناییهای خودشان را با هم گفتگو کنند و این را که عرض می کنم نمی خواهم بگویم که فقط مسئولین شکرگزار باشند یا فقط مردم، می خواهم عرض کنم که هم مسئولین باید شکرگزار باشند به داشتن چنین مردمی که توفیق خدمت به این مردم برایشان فراهم شده و هم مردم شکرگزار باشند که چنین مسئولینی دارند.
نکته دیگری که لازم است اینجا یادآوری کنم بنده هم به سهم خودم واقعاً تقدیر و تشکر می کنم از زحماتی که همه عزیزان متحمل شدند تا مصوبات جلسه قبل در حد بسیار قابل قبولی اجرا بشود یا به تعبیری بخش عمده ای از آن عملیاتی شود حالا یک مقداری تعبیر مختلف بود بین فرمایشات جناب آقای اشرفی شهردار محترم برزک و جناب آقای عسلی رئیس محترم شورا که نتیجه هر دو یکی بود به هر حال آنهایی که صددرصد اجرا شده یا آن مصوباتی که در مرحله اجرا است یا 50 درصد اجرا شده یا پی گیری اجرای آنها شده در مجموع همان 70 درصد یا 80 درصد به حم? الله به نتایج خوبی رسیده است....»
فرماندار در انتهای جلسه به جمع بندی جلسه پرداخته و علاوه بر موارد مذکور در بندهای فوق موارد زیر را نیز مطرح کردند:
- بحث هواشناسی 400 میلیون تومان حالا یا امسال یا سال گذشته گذاشتیم دستگاههای آن هم خریداری شد. خوب رئیس هواشناسی استان آمدند ظاهراً قول ساختمان دادند که حالا پی گیری می شود.
- اختصاص کمک سرانه به مدارس توسط آموزش و پرورش، باید ظرف یک ماه آینده برای رفع مشکلاتی که گفته شد مثل سرویس بهداشتی و بعضی تجهیزاتی که لازم است این در اختیار مدیر مدرسه قرار گیرد و مدیر مدرسه هم در همین راستایی که اولویت دارد هزینه خواهد کرد.
- برای تعریض دیوار مدرسه طالقانی، بخشدار محترم جلسه ای را در خود بخش با حضور شهردار محترم و مسئولین محترم آموزش و پرورش بگذارد و موضوع را هماهنگ کند.
- امور آب پی گیری آزاد سازی رودخانه برزک را در دستور کار دارد و اینجا مورد تاکید قرار می گیرد.
- در خصوص غلتک برای جاده ورودی، راه و ترابری همکاری لازم را با شهرداری به عمل خواهد آورد.
- مشکلات مربوط به صدا و شبکه های سیما را شورا یک جمع بندی داشته باشد که جزئیات آن چه چیزهائی است تا ما به دوستان منعکس کنیم و مورد پی گیری توسط بخشدار محترم قرار گیرد.
- در خصوص ساخت راهدارخانه؛ اداره راه و ترابری و بخشداری پی گیری کند که ان شاءالله کار اجرایی آن شروع شود و اعتبار لازم هم برای آن گذاشته شود.
- در خصوص گازرسانی به پاسگاه و اورژانس و سی ان جی که بنا هست ساخته شود و پمپ بنزینی را شهرداری نقشه های ورودی شهر را به اداره گاز تحویل دهد تا اداره گاز نسبت به ایجاد خط انتقال و گازرسانی تا پایان سال 87 اقدام کند.
- موضوع شروع مسکن مهر را آقای اشرفی همراه با آقای شقایقی پی گیری کند به نحوی که اجرایی شود.
- نسبت به برق دار نمودن چاه آب گلدشت در سال آینده اداره برق در فهرست پروژه هایش قرار دهد.
در در پایان فرماندار گفت:
«خوب مطالب دیگر و درخواست های دیگری هم بیان شد که ما به هر حال در بضاعتمان نبود که الان قولی بدهیم ولی این تعهد را داریم که ان شاءالله در اولین فرصتی که شرایطی فراهم شود درخدمت همه عزیزان باشیم.»