برای کدبانوی ایرانی
نکاتی در مورد پنیر
1-برای جلوگیری از خشک و سخت شدن پنیر روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید .
2-برای نرم کردن پنیر سفت آن را درون دوغ ، خیس کنید .
3-بعضی ها معتقدند که اگر پنیر را درون ماست بیندازید بسیار لذیذ می شود
4-برای نگهداری پنیر هیچ چیز بهتر از خود آب پنیر نیست .
5-اگر پنیر را درون فویل آلومنیومی بپیچید برای جلوگیری از خشک شدن آن مؤثر است .
6-اگر پنیر را در میان پارچه ای که در سرکه انگور خیس کرده اید قرار دهید طعم و مزه خوبی پیدا خواهد کرد و مدت بیشتری تازه خواهد ماند .
7-برای جلوگیری از کپک زدن ، پنیر را در ظرفی که درش محکم بسته می شود نگهداری کنید و چند حبه قند درون آن بیندازید .
8-اگر پنیر شما نرم است و می خواهید سفت شود آن را درون آب نمک جوشیده و سرد بیندازید هر چه مقدار نمک بیشتر باشد پنیر سفت تر می شود .
9-اگر پنیر شما سفت است و می خواهید نرم شود آن را درون آب جوشیده و سرد بدون نمک بگذارید .
رنده کردن پنیر
1-قبل از رنده کردن پنیر اندکی روغن روی دنده بمالید با این ترتیب پنیر به رنده نخواهد چسبید و به آسانی شسته خواهد شد .
2-به جای رنده کردن پنیر نرم می توانید آن را بوسیله پشت قاشق از یک صافی رد کنید
3-برای بریدن پنیر بصورت نوار که معمولاً در سالاد یا تزیین بعضی غذاها استفاده می شود پنیر را با یک سیب زمینی پوست کن ببرید .